پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ![فرزین، رئیس بانک مرکزی: دوستان میگویند کانالی که ساعت ۹ صبح، نرخ [دلار] را میگذارد در آمریکا ثبت شده، سرورهایش هم در این کشور است / ۹ صبح که معاملهای صورت نمیگیرد، اما این کانال نرخ میگذارد و صرافیها هم از روی آن نرخ میگیرند فرزین، رئیس بانک مرکزی: دوستان میگویند کانالی که ساعت ۹ صبح، نرخ [دلار] را میگذارد در آمریکا ثبت شده، سرورهایش هم در این کشور است / ۹ صبح که معاملهای صورت نمیگیرد، اما این کانال نرخ میگذارد و صرافیها هم از روی آن نرخ میگیرند](https://cdn.entekhab.ir/files/fa/news/1403/10/10/1885159_563.jpg)
رئیس کل بانک مرکزی گفت: کانال بنبست که از ۹ صبح برای همه صرافیهایی ایران نرخ دلار تعیین میکند در آمریکا ثبت شده و همه سرورهای آن هم در آمریکا است.
به گزارش انتخاب، فرزین، رئیس بانک مرکزی تأکید کرد: دوستان میگویند کانال بنبستی که ساعت ۹ صبح نرخ [دلار] میگذارد در آمریکا ثبت شده است. تمام سرورهای این کانال هم در آمریکاست.
او افزود: ۹ صبح که معاملهای صورت نمیگیرد، این کانال نرخ میگذارد و صرافیها هم از روی آن نرخ میگیرند.
فرزین ادامه داد: با این کانال علائم غیر واقعی به بازار ما میدهند.